Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2014

  

September, een mooie maand voor een nieuwe nieuwsbrief om iedereen op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de fotografie in het algemeen en Jeroen Jazet photography in het bijzonder, met nieuws, recent werk en inspiratietips!
  

Virtuele Tours

Sinds dit jaar maak ik regelmatig virual tours voor bedrijven. Met name hotels en andere gebouwen met een openbare functie zijn uitermate geschikt voor een virtual tour. Dit voorbeeld is gemaakt in en voor Bibliotheek Eemland, die dit voorjaar in een nieuw pand zijn getrokken. Alles in deze tour is op maat aan te passen. Neem eens contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.


  
Photokina Koln 2014

Van 16 t/m 21 september wordt in het Duiste Koln weer de Photokina gehouden. Op deze megabeurs -verspreid over 11 hallen- zie je de nieuwste ontwikkelingen op fotografie en videogebied. Alle grote fabrikanten zijn vertegenwoordigd. Maar er zijn ook veel exposities, demonstraties en lezingen. Kortom een prima idee om een dagje naartoe te gaan.

photokina
  

Corporate fotografie Salvage

Voor de Apeldoornse Stichting Salvage  ga ik regelmatig op pad om de nasleep van een brand te fotograferen. De coördinatoren van de stichting zorgen na een brand voor bemiddeling bij de  bereddering, zoals hier de inzet van zwaar materieel.

SalvagebrandKampen-17LR