Social Media content

Je krijgt pas echt contact met je doelgroep met goede content
Social Media content creëren is niet voor elk bedrijf eenvoudig en vanzelfsprekend. Ik bied bedrijven daarom een totaaloplossing voor de social media content. Dit houdt in dat ik regelmatig een compleet item op Instagram, Facebook, LinkedIn etc. post. Wekelijks kom ik bij bedrijven over de vloer om nieuwe content te schieten en de strategie voor de komende tijd te bespreken. Posts kunnen bijvoorbeeld de volgende inhoud hebben:

Een actuele foto met tekst
Een nieuwsbericht
Een korte video met tekst
Een portret van een nieuwe medewerker met een korte bio
Klik hier voor meer info
Pakket 1:
Een basis totaaloplossing voor elk bedrijf dat geen tijd heeft voor een actief social media beleid. Ik ontzorg door alles aspecten van de social media marketing op me te nemen. Behalve het maandelijkse overleg heeft u er geen omkijken naar.
  • Twee keer per week een post op social media
  • Twee keer per maand een uur opnames op locatie, zowel video als fotografie
  • Ik schrijf ook alle teksten voor de posts
  • Alle media is ook voor andere doeleinden te gebruiken
  • Een keer per maand overleg over de te volgen strategie
Pakket 2:
Een uitgebreide totaaloplossing voor elk bedrijf dat geen tijd heeft voor een actief social mediabeleid. Ik ontzorg door alles aspecten van de social media marketing op me te nemen. Behalve het maandelijkse overleg heeft u er geen omkijken naar.
  • Vier keer per week een post op social media
  • Een keer per week een uur opnames op locatie, zowel video als fotografie
  • Ik schrijf ook alle teksten voor de posts
  • Alle media is ook voor andere doeleinden te gebruiken
  • Een keer per maand overleg over de te volgen strategie